dimarts, 28 de desembre del 2010

Reunió amb la tutora.


Abans de marxar de vacances de Nadal, vam tenir una reunió amb la Roser Batllori, la tutora del projecte del blog. Durant la trobada, vam exposar tota la feina feta fins el moment; i sobretot vàrem parlar de les activitats que hem de proposar relacionades amb la ciutat que estem treballant.
La primera activitat és una mostra de 3 racons, on es treballa la ciutat des de l’aula amb la reconstrucció de puzzles d’imatges relacionades amb Figueres; buscar les diferències en una imatge, i el memory de llocs concrets de la ciutat. Aquesta activitat es proposa en format paper, és a dir, que s’hauran d’imprimir per dur-les a terme amb la canalla. 
Per la segona, havíem pensat elaborar un Click educatiu, amb l’ajuda de les noves tecnologies, i penjar-lo a la web; però la proposta de les activitats s’assemblava força a l’anterior, variant el format. Per això, amb l’ajuda de la tutora, vam reconduir l’activitat i ara treballarem per elaborar un conte per conèixer la ciutat.
I finalment, la tercera proposta són un parell d’activitats per a realitzar a la ciutat treballada; durant alguna visita o excursió que es pugui dur a terme amb els nens. Són activitats dinàmiques, de participació molt activa, on el nens són els qui han de buscar, conèixer i descobrir l’entorn on es troben: botigues, monuments històrics, el museu Dalí i el de les joguines...
Durant aquests dies de vacances, les components del grup seguirem treballant, intentant tenir enllestit el contingut del blog pel pròxim dia 10 de gener; dia en que a classe, els companys l’avaluaran i ens faran propostes de millora, per acabar de fer-hi una última pinzellada abans d’entregar-lo oficialment.


Atentament,
Figueres ciutat dibuixada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada